kotona tilaa ammattilaiselta 23/10/2020

Vaikka et koskaan haluaisi myydä mitään – käy silti Myynninmurtajat-kurssi

pauliina Myynninmurtajat-kurssilla – AILI

Heipat kateudelle, kyräilylle, mystisyydelle, kryptisyydelle, ignoroinnille, kuppikuntaisuudelle, epävarmuudelle ja konsulttijargonille. Tervetuloa selväsanaisuus, konkreettiset esimerkit, tiedonjakaminen, helppous, vertaistuki, auttaminen, avoimuus, ystävällisyys ja varmuus omaan tekemiseen.

Miltä kuulostaa? Työelämä 2020-luvun korona-Suomessa? Yhteismökkeilyä Perä-Härmässä? No, sinnepäin.

Tämä on nimittäin Hanne Kettusen ja Satu Rämön Myynninmurtajat-kurssi, jolle kirjauduin lopulta tämän kuun alussa ja olen saanut elämänmullistavia oivalluksia ever since.

Nimensä mukaisesti kurssi murtaa myytin siitä, että myyminen olisi jotenkin harvojen myötäsyntyisten hommaa ja muutenkin turhaa. Ei muuten ole. Myyntitaidoista hyötyvät kaikki. Todennäköisesti jo myytkin asioita arjessasi jatkuvasti kotona, harrastuksissa ja työpaikalla, vaikka et itse sitä edes huomaa.

Alkusyksyn ilta – AILI

“Mulla on itsellä just tää premium-malli.” Ihan tosi? Myyminen, se on niin paljon jotain muuta kuin tämä kulahtanut fraasi.

Jos haluat löytää uudelleen sisäisen myyjäsi tai hyötyä kurssin tekniikoista tilaa se, mutta varaa sille myös aikaa. Webinaarien ja videoluentojen lisäksi pääset osaksi kannustavaa Myynninmurtajat-yhteisöä. Hyötyjen irtisaamiseksi luentojen tehtävät kannattaa tehdä huolella ja melko rivakkaan tahtiin. Tästä ei liene sen suurempaa huolta, koska nämä naiset osaavat asiansa, ovat luontaisia esiintyjiä ja heidän esimerkkinsä ja tehtävänsä houkuttelevat tekemään ja onnistumaan.

 

Alkusyksyn ilta – AILI

 

No mitä meikä-mannekiini kurssilta sitten on oppinut? Mitä intoilemista tässä nyt sitten on?

Olen viiiimeinkin saanut kokreettiset neuvot siihen, miten bisnestä rakennetaan ja myyntiä edistetään. Minuun on valettu uskoa, vaikka en ole edes tavannut ketään. Olen saanut uskomattoman hienoja kuvauksia itsestäni ystäviltäni. Kuvaukset paitsi yllättivät, liikuttivat ja aiheuttivat oivalluksia, myös kirkastivat käsitystäni itsestäni ja omasta osaamisestani.

Olen helposti innostuva (totta, niin olenkin), mieletön huumorintaju (hahhahhaa, kiitos Erja), syventyy asioihin tuli usealta, ja sekin pitää paikkansa. “Tosi ajanhermolla, utelias mitä maailmassa tapahtuu, laatutietoinen ja valikoiva. Lämmin, empaattinen, lempeä, aito, vetäytyy mieluummin kuin on esillä, vaikeuksia ilmaista itseään suoraan.” Joo, sellainen meikä on. Mitä vielä? Ainakin luova, herkkä, mutta on myös vahva sisälle juurtunut kriittinen ääni, joka vaatii virheettömyyttä ja arvostelee.

Alkusyksyn ilta – AILI

Nyt tiedän konkreettiset keinot menestyksekkään Insta-profiilin kehittämiseen ja vaalimiseen ja henkilöbrändin rakentamiseen.

Myyntikurssi toi eittämättä myös kasapäin muistoja mieleen: Sen hetken kun seison itselleni tärkeän ja rakkaan omistamani maan edessä, rajapyykin tuolla puolen ja potentiaalinen ostaja, kyseenalaistettuaan ensin metsänhoitotaitoni tokaisee: “Voishan noista kallioistakin jotain maksaa.” Ei ollut käynyt Hannen ja Satun myyntikurssia. Päätin heti, että hänelle en ainakaan myy, ihan sama mitä tarjoaa.

Sen illan, kun tarjoilin Helsingin Juhlaviikoilla Capital Cateringin ravintolateltassa. Alustin töihintuloni kertomalla miten huono tarjoilija olen. Illan päätteeksi vanhempi kollega tuli kertomaan miten eri mieltä hän kanssani on. Baaritiskillä istui kuin patsas Aki Naurismäki. Patti Sellonpää taisi silloin jo olla paremmissa baareissa.

Pauliina – AILI

Pauliina on maailman ainut empaattinen graafinen suunnittelija, kuvittaja ja sisällöntuottaja, joka kuuntelee asiakkaitaan sekä auttaa heitä myymään enemmän suunnittelemalla heille esteettisen ja kestävän yritysilmeen ja helppokäyttöiset, mobiiliystävälliset verkkosivut, jotka asiakkaat löytävät.”

Jos ette ole aiemmin käyneet katsomassa sivujani, tervetuloa tutustumaan yllä olevasta linkistä. Miten kertoisit hissimatkan aikana ihmiselle jota ette tunne sen mitä teette ja osaatte? Kommentoikaa kertomalla oma hissipuheenne, olisi kiva kuulla niitä. Jos tuntuu vaikealta ja tarvitsette apua, suosittelen Myynninmurtajat-kurssia…

Mulla on muuten itellä toi Premium-malli…:)

You Might Also Like

Leave a Reply