kuluttajavalinnat vastuullinen pukeutuminen 10/10/2020

Nudien Breezy Britt – vastuullisempi farkkuvalinta – * yhteistyössä Nudge

Vastuulliset farkut – AILI

Kaupallinen yhteistyö (farkut saatu): *Nudge – vastuullisen muodin ja hyvän mielen kauppa

Edellisessä postauksessani iloitsin yhteistyöstäni vastuullisten valintojen ja hyvän mielen liike Nudgen kanssa. Nudge täyttää tänään kymmenen vuotta, Onnea! isolla kirjaimella 🙂

Vastuulliset farkut – AILI

Vastuulliset farkut – AILI

Vastuulliset farkut – AILI

Vastuulliset farkut – AILI

Nudgessa kokeilemani kolme farkkumallia olivat:

1. Armedangelsin Mairaa Mom fit

Näissä 100 % luomupuuvillaisissa farkuissa on Mom fit-malleille ominaisesti korkea vyötärö, ja ne ovat hyvin rennot reisistä ja polvista. Pyöreä porkkanamalli ei oikein sopinut minun tasapaksulle vartalolleni. plussaa kauniista, savuisesta väristä.

Vastuulliset farkut – AILI

Vastuulliset farkut – AILI

2. Mud jeans Regular Swan

Nämä farkut minulla jo on, ja ne ovat olleet viime aikojen suosikkini. Malli on vyötäröstä korkeahko, polveen asti hyvin istuva, polven alapuolelta suora. Luomupuuvillan ohella niissä on 1% elastaania. Mud jeansilla on oma farkkujen kierrätysohjelma ja he käyttävät osassa mallejaan myös kierrätysdenimiä. Malli on hyvin käyttökelpoinen jokapäivän farkku, joka sopii yläosan kuin yläosan kanssa. Jostain syystä tämän mallin farkunsininen versio sopii minulle hyvin, vaikka onkin tiukahko pohkeista. Olen arvoituksellinen, enkä ottanut mallista kuvia päälläni tähän postaukseen, kokeilkaa itse!

3. Nudie jeans: Breezy Britt

Myös Breezy Britt:it edustavat niin kutsuttua Mom fit-klassikkoa. Niissä on korkea vyötärö, ja ne kaartuvat lanteilta kauniisti tiukahkolle vyötärölle. Pylly muotoutuu kauniisti jopa omassa vyötäröttömässä vartalomallissani. Mom fit- malli on rennohko reisistä ja polvista. Porkkanamallinen lahje kapenee nilkkaan, joka tarkoituksella jää vajaamittaiseksi. Breezy Britteissä voi valita joko löysemmän version omalla tuumamitoituksellaan tai piukemman valitsemalla tuumakokoa pienemmät farkut. Muista, piukkuus heltiää, kun pidät ja pidät.

Moni-ilmeinen ja klassinen Breezy Britt sopii niin pitkälle kuin pätkälle. Se näyttää hyvältä myös löysempänä ja lahkeet käärittynä.

Nudge – vastuullisia vaatteita ja hyvää mieltä

Nudge – vastuullisia vaatteita ja hyvää mieltä

 

Pesuista voi valita klassisen farkunsinisen, käsittelemättömän tumman denimin, mustan tai harmaan. Minun valintani oli klassikko, sininen farkku.

Takataskuissa on Nudie jeansin tavaramerkki, upea koristetikkaus oranssilla langalla. Sama pieteetti näkyy myös muissa tikkauksissa: saumat on viimeistelty upeasti.

Nudiella on kauppa ja farkkukorjaamo ainakin Tukholman Söderillä, idyllisen Nytorgetin liepeillä. Kannattaa piipahtaa sisällä jo ihan ihailemassa arkkitehtuuria. Siinä vieressä on muuten ihan hiton hyvä kirppari, ja aika lähellä todella kiva leikkipuisto… Sitten kun Tukholmaan taas pääsee – suosittelen!

Kahden askeleen päästä Nudien kauppaa saa moitteetonta husmanskostia. Lapsi voi leikkiä leikkikentällä samalla kun siemailet lättöliä terassilla ja odottelet, että farkkujasi preparoidaan. Nudie jeans:seissa nimittäin on elinikäinen korjaustakuu. Ruotsalaiset – ruotsalaiset.

Farkkujen huolto – AILI

Farkkujen huolto – AILI

Vastuulliset farkut – AILI

Minulla on omiin Breezy Britt:eihini vielä hieman tottumista. Välillä mietin, olisiko pitänyt kuitenkin ottaa tuumakokoa isompi ja rennompi fit.

Ajan farkuissa pyörällä kotoa Ruoholahteen kuorokeikalle. Laulaessa ne ovat kieltämättä hieman piukeat (laulaminen vaatii paitsi sopivan tankkauksen, myös tilaa keuhkoille, pallealle ja vatsalihaksille), mutta ihan ok, kyllä niissä mahtuu laulamaan. Laulutesti jos mikä on tulikoe farkuille!

Kuten kuvista huomaa, en oikein välitä trendeistä. Kauniit vaatteet ja tyyli kiinnostavat, trendit eivät niinkään. Eipä silti, trendeissä ei ole mitään pahaa.

Breezy Britt:it ovat klassinen valinta, ja nyt ilmeisesti myös jotenkin trendikäs sellainen. Ainakin jos on uskomista Trendi-lehden numeroon 7/2020.

Nudge – vastuullisia vaatteita ja hyvää mieltä

Nudge – vastuullisia vaatteita ja hyvää mieltä

Nudge – vastuullisia vaatteita ja hyvää mieltä

Nudge – vastuullisia vaatteita ja hyvää mieltä

Vastuullisuus – se taitaa olla nykytrendeistä tai nykymegatrendeistä yksi parhaita. Yläkuvissa päälläni näkyvä tylsähkö villainen v-aukkoneule on FilippaK Second hand-putiikista Tukholmasta. Käytetty ikiklassikko, aina muodissa. Pidä – tuuleta – pidä – tuuleta…

Nudgessakin on farkkujen kierrätyshylly. Voit viedä liikkeeseen hyväkuntoiset vanhat farkkusi, saat uusista vastuullisemmin tuotetuista farmareistasi alennusta.

You Might Also Like

Leave a Reply